Flash 02 - Maart 2012

www.elpro.nl


Nieuw: LED modules om eindeloos te combineren
Per 2012 hebben wij nieuwe LED modules in ons assortiment. De nieuwe STARK LLE (lineair) en STARK QLE (vierkant) van Tridonic bieden volop mogelijkheden om te combineren. Dankzij de uitstekende lichtopbrengst zijn de modules ideaal om T5 of T8 verlichting te vervangen.

 STARK LLE

 

STARK QLE

     
De nieuwe STARK LLE is een lineaire LED module van 35x270mm. Deze module is ideaal om te combineren. Bijvoorbeeld voor lineaire applicaties, maar ook andere vormen in combinatie met de STARK QLE. Lees meer...  

De STARK QLE is een vierkante LED module van 270x270mm. Deze module is de ideale basis voor vierkante of lineaire verlichtingstoepassingen.
Lees meer...


Zeer efficiënte systeemoplossing
De LED modules zijn verkrijgbaar als systeemoplossing met bijpassende LED drivers. Dankzij de perfecte samenwerking tussen de driver en de modules bereikt het systeem een efficiëntie tot maar liefst 97 lumen per watt. De LED's hebben een perfect uniforme kleur in warm wit of neutraal wit.

De bijpassende LED drivers kunnen tot maar liefst zes verschillende modules aansturen. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van DALI, SwitchDIM, DSI en de Tridonic Corridor Functie. Lees meer over de STARK LED modules en bijpassende LED drivers op onze website:

Tridonic STARK LLE LED Module
Tridonic STARK QLE LED Module


Neem contact met ons op!
Voor meer informatie over de Tridonic LED modules of andere producten kunt u contact met ons opnemen via 0182-53 36 33 of via info@elpro.nl. Wij helpen u graag verder!


Downloads
 Datasheet STARK LLE (.pdf)  Datasheet STARK QLE (.pdf)

 

Energie besparen met de Tridonic Corridor Functie
Alle dimbare EVSA's, halogeentrafo's en one4all LED drivers van Tridonic hebben een ingebouwde Corridor Functie. Deze Tridonic Corridor Functie regelt, in combinatie met een aanwezigheidsdetector, verlichting automatisch terug naar een laag niveau wanneer er geen personen in een ruimte aanwezig zijn. Zodra er personen gedetecteerd worden, gaat de verlichting weer op (vooraf ingeprogrammeerde) maximale sterkte branden. Zo kan er flink wat energie bespaard worden. Lees meer...