Lumitech: Human Centric Lighting Specialist en Pionier

LUMITECH

 

 

 

Lumitech
 
Lumitech ontwikkelt LED modules en LED systemen voor Human Centric Lighting. Lumitech is in 1997 opgericht in Jennersdorf (Oostenrijk) als spin-off van de Technische Universiteit van Graz. Op dit moment heeft Lumitech twee vestigingen: één in Jennersdorf en één in Wenen.

 

Human Centric Lighting Specialist en Pionier
 
In de ruim 20 jaar van haar bestaan, heeft Lumitech zeer uitgebreide kennis van LED technologie en LED systemen voor Human Centric Lighting opgedaan. Lumitech is actief blijven samenwerken met de Universiteit van Graz om onderzoek te doen naar de effecten van Human Centric Lighting. Hieruit is het Lumitech PI-LED systeem voor Humen Centric Lighting ontstaan. In 2007 kreeg Lumitech de Oostenrijkse Staatsprijs voor hun PI-LED systeem voor Human Centric Lighting.
 
Met de hoge kwaliteit kleurweergave en individuele instelmogelijkheden van hun PI-LED systemen, heeft Lumitech dé wereldwijde standaard voor Human Centric Lighting neergezet. De PI-LED modules van Lumitech zijn verkrijgbaar in verschillende vierkante, ronde en lineaire bouwvormen. Hiermee zijn vrijwel alle bestaande armaturen geschikt te maken voor Human Centric Lighting.