«

Tridonic basicDIM DGC Lichtregelsysteem DSI/DALI

TridonicDe Tridonic basicDIM DGC is een stand-alone lichtregelsysteem, waarmee DSI/DALI verlichtingsarmaturen collectief aangestuurd kunnen worden via een DSI/DALI Broadcast signaal. De Tridonic basicDIM DGC is de basis voor een energiezuinig en kosteneffectief verlichtingssysteem met bewegingsdetectie.
 basicDIM DGC
De Tridonic basicDIM DGC is voorzien van een geïntegreerde DALI voeding, waarmee maximaal 20 DALI drivers/voorschakelapparaten kunnen worden bediend. Voor de basicDIM DGC zijn bijpassende daglicht- & bewegingssensoren beschikbaar. Daarnaast kan de controller handmatig overruled worden via een pulsdrukker.
 
Programmeren is niet nodig
De Tridonic basicDIM DGC wordt standaard geleverd met vijf voorgeprogrammeerde profielen voor een (kantoor)ruimte, klaslokaal, gang, toilet, en voor een vrijstaand armatuur.
 
De voorgeprogrammeerde profielen kunnen gekozen worden met behulp van de Tridonic basicDIM DGC programmer (afstandsbediening), het is dus niet nodig om de basicDIM DGC controller te programmeren. Indien gewenst, kan elk profiel echter volledig geprogrammeerd worden om aan specifieke eisen te voldoen.
 
De Tridonic basicDIM DGC kan in een armatuur worden gemonteerd, of los op het plafond worden geplaatst met behulp van een losse trekontlasting.
 
Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via 0182 – 53 36 33 of info@elpro.nl.
 
 

Bekijk producten