Over ons

Elpro B.V. is leverancier van verlichtingsgerelateerde en industriële producten. Vanuit onze vestiging in Reeuwijk zetten we ons in om producten van de hoogste kwaliteit te distribueren. Dankzij onze intensieve samenwerking met gerenommeerde topmerken zijn wij al meer dan 40 jaar in staat dit te doen.
 
Onze taak is het continu opmerken en aanbieden van hoogwaardige en duurzame producten. De continue productontwikkelingen van onze partners zorgen ervoor dat wij altijd moderne en innovatieve producten in ons assortiment hebben. Onze ervaren medewerkers zijn altijd bereid u te adviseren en met u mee te denken.
 
Specialist in LED
Ons assortiment bestaat uit innovatieve en hoogwaardige LED producten. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van LED verlichting, kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste componenten voor uw armatuur en/of toepassing.
 
Bij ons vindt u altijd wat u zoekt
Naast het standaard assortiment van de merken die wij vertegenwoordigen, leveren wij ook producten met een toegevoegde waarde. Denk hierbij aan aangepaste producten die aan speciale technische eisen voldoen. Deze producten worden in onze professionele werkplaats geassembleerd. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.
 
Meer over ons…