«

»

Complete aluminium profielen voor LED

TA_LED_F_Z22WWij hebben verschillende aluminium profielen voor LED strips en modules in ons assortiment. Dankzij de veelzijdige accessoires zijn de profielen perfect af te stemmen op uw doel. Bovendien zorgen de profielen voor koeling van de LED’s.

De Tridonic TALEXX aluminium profielen zijn uitermate geschikt voor onder andere de TALEXX LED modules P105, P108, P110, P111, P130 en P211. De Tridonic TALEXX aluminium profielen zorgen voor de juiste koeling van de gemonteerde LED strips/modules, waardoor de lichtopbrengst en de levensduur van de LED’s optimaal zijn.

Accessoires
Dankzij de bijpassende accessoires zijn de profielen zeer veelzijdig in gebruik. De speciale 0200-2 lens zorgt voor een lichtbundel van 30º, 60º of 90º. Bovendien kunt u ervoor kiezen een matte lens op het profiel te plaatsen, zodat u meerdere effecten kunt bereiken. Ook zijn er passende montageclips, filters en eindkapjes beschikbaar.

Veelzijdige montagemogelijkheden
Er zijn montageplaatjes beschikbaar om de profielen recht of in een hoek van 15º, 30º, 45º of 60º te monteren. Ook is er een vrij verstelbare montagebeugel beschikbaar, waarmee het profiel in een hoek van 0 tot 90º gemonteerd kan worden. Doordat de profielen een zeer laag gewicht en een compacte doorsnede hebben, kunnen ze vrijwel overal gemonteerd worden.

Deskundig advies
Wij bieden u deskundig advies over de aluminium profielen en accessoires. Uiteraard kunnen wij ook adviseren over de beste LED modules en LED strips voor uw toepassing. Wij houden daarbij rekening met onder andere de lichtopbrengst, montage en koeling.

Maatwerk
Tridonic aluminium profielen kunnen op maat worden geleverd, met of zonder voorgemonteerde LED strips en/of modules. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Productpagina
Klik hier om naar de productpagina Tridonic aluminium profielen en accessoires te gaan.