«

»

Ons assortiment digitaal dimbare VSA’s is vernieuwd


PCAOns assortiment digitaal dimbare voorschakelapparaten is vernieuwd en klaar voor de toekomst. Met drie verschillende PCA’s is er voor elke toepassing een VSA beschikbaar. Zoals altijd staat bij deze producten de bruikbaarheid en functionaliteit centraal, de bediening van de apparaten is dan ook eenvoudiger dan ooit.

Met ingang van 2012 is de PCA EXCITE vervangen door het nieuwe PCA ECO model, terwijl de oude PCA ECO is vervangen door de PCA BASIC. De PCA serie is door Tridonic verbeterd en nog beter voorbereid op de toekomst.

Het assortiment digitaal dimbare VSA’s bestaat nu uit de PCA EXCEL, de PCA ECO en de PCA BASIC. De EXCEL is het meest uitgebreide topmodel, en voldoet aan alle mogelijke specificaties. De PCA ECO is het middenmodel, dat alle gangbare communicatiemogelijkheden (DSI, DALI enzovoorts) ondersteunt. De PCA BASIC is simpelweg gericht op energiebesparing en maakt het dimmen van verlichting eenvoudiger dan ooit.

Bekijk hier uitgebreide informatie over de nieuwe PCA’s. (Hier vindt u ook datasheets en een vergelijking van alle eigenschappen van de voorschakelapparaten)