«

»

Diefstalveilige LED lamp van BJB

28_203_8101_50BJB heeft een uniek nieuw product geïntroduceerd: de diefstalveilige LED lamp. Deze lamp is uitermate geschikt voor gebruik in hotels en horecagelegenheden. Met een gemiddelde levensduur van 25.000 branduren is de BJB LED lamp bovendien een oplossing voor de lange termijn.
 
Geïntegreerd in lamphouder
De LED lamp van BJB is diefstalveilig dankzij de verbinding met de lamphouder. De lamphouder kan worden vastgeschroefd op de muur of in een armatuur, waarna de lamp muurvast in de lamphouder geklikt kan worden.
 
Comfortabele verlichting
De LED lamp van BJB is niet alleen diefstalveilig, maar geeft ook comfortabel licht. De lichtopbrengst van de lamp is 500 lumen, met een warm witte kleurtemperatuur van 3.000 K. De kleurweergave is zeer goed, de RA waarde is hoger dan 80. Met een energieverbruik van 6 Watt is de lamp ook nog eens zeer energiezuinig.
 
Verschillende opzetstukken
BJB maakt bijpassende opzetstukken voor de diefstalveilige LED lamp. Met behulp van een opschroefbare glazen bol of cilinder krijgt de lamp een heel ander uiterlijk, waardoor de lamp voor veel verschillende armaturen geschikt is.
 
Meer informatie?
Bekijk hier meer informatie over de diefstalveilige LED lamp van BJB. Of neem contact met ons op via 0182 – 533 633 of info@elpro.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie over dit product.

 

Opzetstuk Globe

Opzetstuk Globe
28.203.U851

Opzetstuk cilindrisch

Opzetstuk cilindrisch
28.203.U854