«

»

STARK CLE EM nu ook verkrijgbaar in grotere uitvoering

TA_LED_F_STARK_CLE_360_CLA_small (1)De STARK CLE LED modules van Tridonic zijn nu ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering, met een doorsnede van 360 mm. De modules waren al beschikbaar met een doorsnede van 220 mm. Het grotere formaat en de hoge lichtopbrengst maken de STARK CLE 360 de ideale lichtbron voor grote ronde armaturen.
 
De STARK CLE 360 is verkrijgbaar met een kleurtemperatuur van 3.000K en 4.000K. De modules hebben een lichtopbrengst van maximaal 2750 lm bij 700 mA en 3900 lm bij 1050 mA. De lange levensduur van gemiddeld 50.000 branduren en het lage energieverbruik maken de STARK CLE een zeer duurzame oplossing voor de lange termijn.
 
Geïntegreerde noodverlichting
De STARK CLE modules zijn standaard uitgevoerd met geïntegreerde noodverlichting. Op de modules zijn extra LED’s aangebracht, die in combinatie met een Tridonic EM PowerLED noodunit gaan branden wanneer de spanning wegvalt. Uiteraard zijn er passende Tridonic accu’s/batterijen beschikbaar.
 
Switch Sensor HF 5BP
De ‘SO’ uitvoeringen van de STARK CLE hebben een uitsparing voor de Tridonic HF 5BP Switch Sensor. Deze HoogFrequente sensor detecteert daglicht en beweging, en kan gebruikt worden voor de corridorFUNCTION. Bij detectie van beweging gaat de verlichting op 100% branden, tenzij er voldoende daglicht is.