«

»

Nieuw: LED modules om eindeloos te combineren

STARK LLE + STARK QLEPer 2012 hebben wij nieuwe LED modules in ons assortiment. De nieuwe STARK LLE (lineair) en STARK QLE (vierkant) van Tridonic bieden volop mogelijkheden om te combineren. Dankzij de uitstekende lichtopbrengst zijn de modules ideaal om T5 of T8 verlichting te vervangen.

De LED Modules zijn verkrijgbaar als systeemoplossing met bijpassende LED drivers. Dankzij de perfecte samenwerking tussen de driver en de modules bereikt het systeem een efficiëntie tot maar liefst 97 lumen per watt. De LED’s hebben een perfect uniforme kleur in warm wit of neutraal wit.

De bijpassende LED drivers kunnen tot maar liefst zes verschillende modules aansturen. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van DALI, SwitchDIM, DSI en de Tridonic Corridor Functie.

STARK LLE
De nieuwe STARK LLE is een lineaire LED module van 35x270mm. Deze module is ideaal om te combineren. Bijvoorbeeld voor lineaire applicaties, maar ook andere vormen in combinatie met de STARK QLE.

STARK QLE
De STARK QLE is een vierkante LED module van 270x270mm. Deze module is de ideale basis voor vierkante of lineaire verlichtingstoepassingen.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de STARK LLE of STARK QLE.

U kunt ook contact met ons opnemen via 0182 – 53 36 33.

Downloads
Brochure STARK LLE

Brochure STARK QLE