«

»

Nieuwe Tridonic LED module voor direct en indirect licht

Tridonic LED Module STARK INDI

Directe en indirecte verlichting, ideaal voor werkplekken

 
Met 80% direct en 20% indirect licht, is de nieuwe Tridonic STARK INDI LED module perfect voor verlichting boven bureaus en werkplekken. Dankzij de egale lichtverdeling wordt de omgeving aangenaam en comfortabel verlicht. De kleurweergave is uitstekend, net als de efficiency (tot 94 lm/W). De nieuwe LED module is ideaal voor gebruik boven balies, in kantoren en op scholen.
 
De Tridonic STARK INDI dankt zijn egale lichtverdeling aan de slimme plaatsing van de lichtbronnen en lichtgeleiders. De lichtpunten zijn niet zichtbaar, dankzij de zijrand en diffuse afdekking. Verschillende modules kunnen naadloos aan elkaar gekoppeld worden in een rij, zodat er een groot oppervlak egaal uitgelicht kan worden.
 
Nieuwe mogelijkheden
De STARK INDI LED modules zijn geschikt voor armaturen waar voorheen T5 (2 x 28 W of 2 x 35 W) of TC-L (2 x 28 W, 2 x 55 W) lampen gebruikt werden, maar de STARK INDI leent zich vooral voor nieuwe designs en ideeën. Er zijn verschillende LED drivers beschikbaar om de LED modules aan te sturen, ook dimbare uitvoeringen.
 
Meer informatie…
 
STARK INDI LED Module - ideaal voor werkplekken