«

»

Tridonic LED drivers voor fase aan-/afsnij dimmers

Tridonic heeft een nieuwe serie dimbare LED drivers toegevoegd aan haar programma; de ‘phase-cut’ drivers. Deze drivers zijn speciaal ontwikkeld voor het dimmen van LED’s door middel van fase aan- en afsnijdimmers. De ‘phase-cut’ drivers zijn beschikbaar voor stroomgestuurde LED’s (350, 500 en 700 mA) en voor 12V LED lichtbronnen. Alle drivers uit de ‘phase-cut’ serie zijn verkrijgbaar met trekontlasting.
 
Ideaal voor dimmen van 12V retrofit LED lampen
De Tridonic 12V phase-cut drivers zijn speciaal ontwikkeld om niet-dimbare 12V LED MR16 lampen te dimmen. U heeft dus geen dimbare LED lampen meer nodig! Bovendien zijn de drivers uitgebreid getest met verschillende gangbare dimmers, hiervan is uitgebreide documentatie beschikbaar. Zo bespaart u flink op de aanschaf van LED lichtbronnen en voorkomt u problemen met moeilijk dimbare lampen.
 
Duurzame oplossing voor vele jaren
De lange levensduur van gemiddeld 50.000 branduren en de garantietermijn van 5 jaar maken Tridonic LED drivers een perfecte oplossing voor vele jaren. Vergeleken met traditionele verlichtingscomponenten bieden Tridonic LED drivers bovendien een betere efficiency en lager energieverbruik.
 
Beschikbare uitvoeringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Voor meer informatie en/of vragen over Tridonic LED drivers, kunt u contact met ons opnemen via 0182-533633 of info@elpro.nl.